Her kan du lese om våre digitale tjenester

Flipp - digital tilgang til over 90 blader og magasiner

Flipp - digital tilgang til over 90 blader og magasiner

I Flipp finner du over 90 ulike blader innenfor et bredt interesseområde.

Biblioteket abonnerer på tjenesten Flipp, som gjør at du kan få tilgang til de nyeste numrene av et stort utvalg blader og magasiner på PC, mobil eller nettbrett. 

I Flipp finner du de fleste bladene som utgis av Story House Egmont og enkelte titler som utgis av Egmont Kids Media. I tillegg kan du lese mange av Story Houses danske og svenske blader. Til sammen tilbyr Flipp over 90 blader innenfor et bredt interesseområde.

For å aktivere tilgang til Flipp, logger du inn med ditt telefonnummer og et selvvalgt passord. For å benytte tjenesten gratis, må du være fysisk til stede på Lier bibliotek når du oppretter konto.

 

Trykk her for å aktivere konto
 

Slik gjør du: 

Skriv inn ditt telefonnummer

Trykk "Aktiver"

Velg et passord

Trykk "Aktiver"

Trykk på "les blader"

Skriv telefonnummer og passord og trykk "Gå videre". 

Nå kan du velge mellom bladene og lese dem!

 

Allerede bruker? Logg inn her

 

Flipp er knyttet til bibliotekets IP-adresse. Det vil si at du må være på bibliotekets nettverk for å få aktivert tilgangen din. Når den er aktivert ved innlogging på biblioteket, har du tilgang i 7 dager. Disse dagene kan fornyes ved nytt bibliotekbesøk.

Men - er du innlogget via Mine sider trenger du ikke å være fysisk tilstede på biblioteket. Hvis du logger inn på Flipp via lenken på Mine sider, får du tilgang derfra. Tilgangen varer i 7 dager, og fornyes hver gang du logger inn via Mine sider. Lenken finner du under overskriften "Eksterne kilder"

Flipp kan brukes i nettleser, og som app for Android og iPhone.

 

Språkvelger